Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Žádost o informace k vozidlu

Žadatel zažádal o informace k vozidlu zn. Audi 

 
Dne 22. listopadu 2011 obdrželo Krajské ředitelství policie Moravskoslezského kraje datovou zprávou dotazy týkající se vozidla značky Audi A8, které ředitelství daroval Krajský úřad Moravskoslezského kraje.  
 
Dotaz č. 1: „Odkud se vaše ředitelství dozvědělo, že se předmětný vůz nabízí k darování, jaký byl prvotní impuls k podání Vaší žádosti na Moravskoslezský kraj?“
 
Odpověď: Krajské ředitelství policie Moravskoslezského kraje se při některém z jednání s představiteli krajského úřadu dozvědělo o záměru úřadu obnovit vozový park a s tím související možnou nepotřebností v minulém období užívaného majetku – vozidla. Tato informace byla prvotním impulsem pro podání žádosti.
 
Dotaz č. 2: „Pro jaké účely čemu momentálně tento vůz Policie využívá?“
 
Odpověď: Krajské ředitelství policie Moravskoslezského kraje využívá vůz plně v souladu se žádostí o převod majetku, tedy zejména k zajištění důstojných podmínek pro převozy zahraničních delegací a nejvyšších představitelů centrálních institucí státní správy (včetně doprovodů při jejich působení v regionu Moravskoslezského kraje), a rovněž pro služební účely obdobného významu.
 
Dotaz č. 3: „Pokud se uskutečnila nějaká přestavba auta, nákup doplňků za účelem uzpůsobení vozidla k potřebám /viz bod 2/ Policie, tak kolik takovéto úpravy stály peněz?“
 
Odpověď: Žádná přestavba se neuskutečnila, nebyly zakoupeny žádné doplňky.
 
 
 

vytisknout  e-mailem