Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Žádost o informace k soudnímu znalci

Zveřejnění podle ustanovení § 5 odst. 3 zákona č. 106/1999 Sb. 

Žadatel: z Prahy

Ze dne: 16. srpna 2022

Žádost :

"a. kdy poprvé podal Ing. X. Y., znalec v oboru ekonomika, odvětví účetní evidence a odvětví ceny a odhady - podniky, zapsaný v seznamu znalců u Krajského soudu v Hradci Králové znalecký posudek ve věci, kdy zadavatelem znaleckého posudku byl policejní orgán PČR Krajské ředitelství policie Královéhradeckého kraje,

b. o  skutečnosti, v kolika věcech podal znalec Ing. X. Y. znalecké posudky pro policejní orgán - PČR Krajské ředitelství policie Královéhradeckého kraje od 1. 1. 2016 do 30. 6. 2022,

c. částku, kterou za podané znalecké posudky a související úkony (např. výslech znalce k jeho posudku) celkem inkasoval Ing. X. Y. od policejního orgánu PČR Krajské ředitelství policie Královéhradeckého kraje od 1. 1. 2016 do 30. 6. 2022."

Odpověď:

k bodu a) uvedený znalec v oboru ekonomika, odvětví účetní evidence a odvětví ceny a odhady - podniky, zapsaný v seznamu znalců u Krajského soudu v Hradci Králové, poprvé vypracoval znalecký posudek ve věci, kdy zadavatelem znaleckého posudku byl policejní orgán PČR Krajské ředitelství policie Královéhradeckého kraje, dne 17. 6. 2016.

k bodu b) V období od 1. 1. 2016 do 30. 6. 2022 vypracoval uvedený znalec znalecké posudky pro policejní orgán - PČR Krajské ředitelství policie Královéhradeckého kraje v 7 věcech.

k bodu c) Celková vyplacená částka za znalečné + vedlejší náklady uhrazená znalci za uvedené období činí 221.876,- Kč.

vytisknout  e-mailem