Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Žádost o informace k počtu policistů na obvodních odděleních

Žadatelka se domáhá informací dle zákona č. 106/1999 Sb. 

Krajské ředitelství policie Karlovarského kraje obdrželo dne 26. 3. 2020 přes e-podatelnu žádost o poskytnutí informací podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů, ve které žadatelka žádala o poskytnutí následujících informací:

Obracím se na Vás s žádostí o poskytnutí informací ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb.

V souladu s uvedeným zákonem žádám o poskytnutí informací ohledně počtu policistů (s rozlišením na počet skutečně zaměstnaných policistů a optimální počet policistů) na jednotlivých obvodních odděleních spadajících pod Územní odbor Sokolov - tedy: Obvodní oddělení PČR Sokolov - město, Sokolov - venkov, Horní Slavkov, Loket, Chodov, Kraslice, Rotava, Kynšperk nad Ohří, Habartov.

Povinný subjekt tuto žádost posoudil a vydal Rozhodnutí o odmítnutí žádosti podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů podle ustanovení § 15 odst. 1 zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů z důvodů uvedených v § 11 odst. 1 písm. a) a § 11 odst. 6 téhož zákona.

mjr. Bc. Kateřina Krejčí

vytisknout  e-mailem