Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Žádost o informace k čj

Zveřejnění podle ustanovení § 5 odst. 3 zákona č. 106/1999 Sb. 

Krajské ředitelství policie Karlovarského kraje obdrželo žádost o poskytnutí informace dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „zákon č. 106/1999 Sb.“), v následujícím znění:
 
"Neobdržel jsem obsah 21 sms zpráv za období od 6.5.2018-19.10.2018, tímto žádám o nápravu věci." (k č.j.-KRPK-XXX)
(dále jen „žádost“)
 
Policie České republiky jako povinný subjekt podle ustanovení § 2 odst. 1 zákona č. 106/1999 Sb. žádost posoudila a sděluje k výše uvedenému dotazu následující informace:
 
Na základě uvedené specifikace se povinnému subjektu v předmětném spise nepodařilo dohledat žádnou dokumentaci ucelené sestavy 21 SMS zpráv za dané období tak, jak žadatel požaduje. V daném spise je za uvedené období zadokumentováno pouze 13 SMS zpráv, které se vyskytují v několika vláknech a jejichž obsah zasíláme žadateli v přiloženém souboru. Jiné SMS zprávy za požadované období nebyly zajištěny.
 
Povinný subjekt provedl v dokumentaci nezbytnou anonymizaci osobních údajů.
 
Při rozhodování o znečitelnění výše uvedených osobních údajů vycházel povinný subjekt z ustanovení § 8a zákona č. 106/1999 Sb. Informace týkající se osobnosti, projevů osobní povahy, soukromí fyzické osoby a osobní údaje povinný subjekt poskytne jen v souladu s právními předpisy upravujícími jejich ochranu.

zpracoval: kpt. Mgr. Pavel Žíha
7. 9. 2021

vytisknout  e-mailem