Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Žádost o informace

Frýdek - Místek - žadatel zažádal o informace o obsahu případného oznámení protiprávního jednání.  

Žádost o informace:žádatel žádá následující informace, cituji:

"1. Jména policistů SPZ .........., kteří dne .............. v ........... hod. stáli před domem rodiny ................, seděli 7 min. v autě a na něco čekali. Za chvíli vyjeli 3 děti od ............... a ................ na kolečkových bruslích, které policisté následovali.
Po nastěhování rodiny............................. se zde pohybuje mnoho lidí a aut v určitých pravidelných intervalech, ale dne ...................se zde pohybovalo neskutečné množství lidí a aut, které nemá za celou dobu jejich nastěhování obdoby.
Jsme 2,5 roku vědomě obtěžování nadměrných hlukem rodinou ....................., která nás pomalu zabíjí, ale to je účel této rodiny, v brzké době budeme muset konečně požádat o pomoc. Navíc sdělují po okolí o mé osobě informace, že jsem duševně nemocná a trestaná. Jejich informace se nezakládají na pravdě (svědčí důkaz). Rodina ................. na mně dne ................... poslala trestní oznámení, že jsem je udala pro výrobu drog a jejich distribuci a ponásledování. Žádné udání jsem do ............. neposlala(svědčí důkaz).

2. Žádám o informaci, zda takové zprávy poskytla rodina ..................... i policistům Obvodního oddělení ve F-M, že jsem duševně nemocná a že jsem trestaná (v podmínce), protože tyto informace jsou lživé, jak několikráte nahlášené přestupky, proti občanskému soužití.
Dle poskytnuté informace ze dne .............., že dne ............. v ........... hod., prováděli policisté z obvodního oddělení SPZ ............... šetření, kvůli nahlášenému přestupku rodinou ......................, by nám i osobně oznámeno dne ........................ na Obvodním oddělení policie ČR ve F-M, že se nás to netýká, to jsem věděla, protože jsme nebyli doma, ale zajímalo mně, proč tady kolem našeho domu chodí policisté, když zrovna nejsme doma. Žijeme tady ve strachu a hrůze, od doby nastěhování této uvedené rodiny a bojíme se o život. 

3. Žádám o informaci, jaké šetření opět policisté prováděli dne ............... v ............. hod., u rodiny ............... na drese ........................, čeho se to týkalo, protože toho dne, bylo tady neskutečně rušno a hlučno, které se stupňovalo, k tomu ještě zápach z kouře, že jsme se s manželem raději v 19 hod. odešli se známými pryč, protože jsme, už neslyšeli ani vlastního slova.“ 

Odpověď:
K bodu dotazu č. 1 sděluji: dne ........... v ............... hodin se služební dopravní prostředek - vozidlo RZ: ............... nacházelo na parkovacím místě u obvodního oddělení Policie ČR Frýdek – Místek.
K bodům dotazu č. 2 a 3 povinný subjekt konstatuje, že informace, které žadatel požaduje, jsou osobními a citlivými údaji ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů a zároveň údaji týkající se práv třetích osob v souladu se zákonem č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů. O neposkytnutí těchto informací je vydáno rozhodnutí o částečném odmítnutí žádosti (vedeno pod č. j. KRPT-................I).

vytisknout  e-mailem