Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Žádost o informace

Žadatel zažádal o anonymizované kopie dokumentů z konkrétního spisu. 

Žadatel podal žádost dle zákona č. 106/1999 Sb. o svobodném přístupu k informacím (dále jen „InfZ“), v níž žádá o anonymizované kopie dokumentů z konkrétního spisu, cituji:

„Pozemní komunikace na par. ... ostatní plocha ostatní komunikace v k. ú ... je v současné době ve vlastnictví obce ....K výše uvedené pozemní komunikaci Vás Obecní úřad ... pod ... požádal o stanovisko k připojení parc. č. ... k místní pozemní komunikaci na parc. č. .... Tuto věc Vaše součást vede pod č.j.:....

Ve shora uvedené věci Vás žádám o opis písemností, kterými disponujete.

K uvedené žádosti upřesňuji, že požadované kopie písemnosti žádám poskytnout v anonymizované podobě, bez osobních údajů zainteresovaných osob. Odpověď žádám zaslat na soukromý email: ....“

Povinný subjekt žádost posoudil a po zjištění, k jaké věci se Vaše žádost vztahuje, konstatoval, že lze poskytnout následující informace.

V příloze jako odpověď žádosti poskytujeme anonymizovanou kopii požadovaných dokumentů, a to „Závazné stanovisko k připojování pozemních komunikací dle § 10 odst. 4) zákona O pozemních komunikacích č. 13/1997 Sb., ve znění pozdějších novel“, ze dne ... vydaného pod č. j. .... a nákres s názvem „...“.

vytisknout  e-mailem