Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Žádost k podanému oznámení

Zveřejnění podle ustanovení § 5 odst. 3 zákona č. 106/1999 Sb. 

Žadatel se domáhal následujících informací:

„…Dne 13.1.2021 bylo Vrchnímu státnímu zastupitelství v Praze doručeno podání nazvané "Věc: Upozornění na zvláštní okolnosti nákupu společnosti ......................, společnosti ....................". Toto podání bylo vyhodnoceno jako trestní oznámení a bylo postoupeno k prošetření Okresnímu státnímu zastupitelství Praha ‐ východ, což nám bylo oznámeno dopisem dne 9. 2. 2021 (značka: ...................).
Dále nám bylo dne 26. 2. 2021 zasláno vyrozumění o postoupení podání k prověření policejnímu orgánu Policie ČR, ředitelství policie Středočeského kraje, Územní odbor Praha venkov ‐ východ, Služba kriminální policie a vyšetřování, Zahradnická 1877/1, Brandýs nad Labem ‐ Stará Boleslav (..............).
Po telefonickém kontaktu s tímto subjektem jsme se i několikrát dostavili k výše uvedenému policejnímu orgánu osobně k poskytnutí dalšího vysvětlení. V průběhu vyšetřování nám bylo ústně sděleno (přibližně v průběhu května 2021), že případ bude postoupen NCOZ. Od této doby nemáme již žádné informace o dalším vývoji vyšetřování případu.
Prosíme touto cestou o sdělení informace, zda je naše podání předmětem šetření či bylo šetření ukončeno, případně který orgán se jím zabývá…“

Povinný subjekt žádost posoudil a sdělil následující informace: Ve věci Vašeho podání neprováděla NCOZ žádné procesní úkony, našemu útvaru byla zaslána informace od policejního orgánu Krajského ředitelství policie Středočeského kraje, Územní odbor Praha venkov-východ o tom, že v této věci vydal rozhodnutí o založení AA.
 

plk. Mgr. Jaroslav Ibehej
NCOZ SKPV

vytisknout  e-mailem