Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Žadatel žádá o informace

Postup policie v případu odcizení jízdního kola. 

Dotaz:
Jak bylo s dožádáním požadujícího policejního oddělení naloženo, jaké úkony byly provedeny.

Odpověď:

Dne 28. června 2011 obdrželo Krajské ředitelství policie Moravskoslezského kraje žádost k poskytnutí informace týkající se postupu policie ve věci odcizení jízdního kola. Tato žádost byla zaevidována pod č. j. KRPT-61640/ČJ-2011-0700KR. Věcně příslušným organizačním článkem krajského ředitelství k vyřízení této žádosti je preventivně informační oddělení, které zjistilo, že:

  • obvodní oddělení Policie České republiky ve Frenštátě pod Radhoštěm, bylo dne 1. června 2011 požádáno o součinnost „Žádostí o provedení spolupátrání“. Žádost byla zaevidována u zdejší součásti policie pod č. j. KRPT-280-57/ČJ-2011-070411 a přidělena konkrétnímu policistovi k vyřízení. Žadatel – obvodní oddělení PČR Rožnov pod Radhoštěm žádá o vyrozumění o učiněných opatřeních pouze v kladném případě,
  • policejní orgán obvodního oddělení PČR Frenštát pod Radhoštěm provedl šetření k dožádání v místech možného výskytu hledané věci ve služebním obvodu obvodního oddělení PČR Frenštát pod Radhoštěm s negativním výsledkem.

por. Mgr. Petr Gřes
   komisař
 

vytisknout  e-mailem