Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Žádáme veřejnost o spolupráci

LIBEREC - Po střetu s cyklistou v Krásné Studánce ujel z místa dopravní nehody. 

Ve čtvrtek 31. srpna v 11:24 hodin jsme prostřednictvím linky tísňového volání přijali oznámení o dopravní nehodě osobního automobilu s cyklistou. Ke střetu mělo dojít v ulici Hejnická v Krásné Studánce, ve směru na Mníšek. Řidič dosud neustanoveného osobního automobilu velmi pravděpodobně nedodržel bezpečný odstup od cyklisty jedoucího po pravé straně komunikace. Narazil pravou stranou automobilu do levé zadní části jezdce na jízdním kole, který vlivem střetu utrpěl zranění, se kterým byl následně transportován na ošetření do nemocničního zařízení. Na místě události zůstalo několik částí vozidla, kdy lze předpokládat, že se mohlo jednat o vozidlo Škoda Fabia, II. řady, modré barvy. IMG_6981.jpg
V této souvislosti se obracíme na případné svědky nehodového děje a řidiče ostatních automobilů, projíždějících uvedenou komunikací v čase, ve kterém mělo k dopravní nehodě dojít. Uvítáme nejen svědectví osob z místa, ale také záznamy z palubních kamer projíždějících automobilů, které mohly nehodový děj zaznamenat. 

Veškeré takto získané poznatky nám mohou výraznou měrou dopomoci nejen k odhalení řidiče, který opustil místo dopravní nehody, aniž by učinil veškerá opatření, která mu ukládá zákon, ale také přispět ke zjištění veškerých okolností a příčin vzniku nehodového děje. 

Informace předávejte prostřednictvím linky 158, na telefonní číslo 974466255 nebo přímo na služebně Dopravního inspektorátu v Liberci. 

Děkujeme

1. září 2023
por. Bc. Vojtěch Robovský
Oddělení tisku a prevence
KŘP Libereckého kraje

vytisknout  e-mailem