Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Žádáme veřejnost o spolupráci

LIBEREC – Pomozte libereckým policistům při pátrání po totožnosti důležitého svědka násilného trestného činu. 

V ranních hodinách dne 9. dubna 2019 došlo v centru města Liberce k fyzickému napadení.

V ulici Rumunská, před kavárnou Café Majada, krátce před půl devátou, dosud neznámý pachatel fyzicky napadl 61letého muže. V tuto dobu se na inkriminovaném místě, situovaném nedaleko centra města, nacházelo několik nezúčastněných osob.
V této souvislosti pátráme nejen po možných svědcích samotného fyzického napadení, ale také po muži, kterého zaznamenala jedna z průmyslových kamer. Právě tento důležitý svědek, jehož fotografie můžete shlédnout po textem, by svým svědectvím mohl vnést do vyšetřovaného případu důležité informace, které by mohly výrazným způsobem dopomoci k jeho objasnění.

Žádáme tedy nejen případné svědky celé události, ale také muže na fotografiích, či další spoluobčany, kteří poznávají osobu muže s černými slunečními brýlemi, sportovní postavy, oblečeného do černé mikiny s kapucí, modrých riflí a bílé sportovní obuvi, a který měl na hlavně nasazeného černého kulicha s bílým nápisem nad levým okem, aby se přihlásili prostřednictvím bezplatné linky 158 nebo navštívili služebnu Obvodního oddělení Liberec – centrum či kterékoli obvodní oddělení Policie ČR.

V uvedeném případu policejní komisař zahájil úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinů ublížení na zdraví a výtržnictví, kdy pachateli v případě vypátrání a následného odsouzení může hrozit trest odnětí svobody na šest měsíců až tři léta.

14. února 2020
por. Bc. Vojtěch Robovský
Oddělení tisku a prevence
Liberec

vytisknout  e-mailem