Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Žádáme veřejnost o spolupráci

LIBEREC – Dopravní policisté vyšetřují nehodu, která se stala v ulici Nádvorní v Liberci. 

K dopravní nehodě, ke které došlo v době od neděle 31. prosince od 11:30 hodin do pondělí 1. ledna 08:00 hodin, a která se stala na odstavné ploše parkoviště v ulici Nádvorní, mezi domy č.p. 1164 a 1165, vyjížděli policisté Dopravního inspektorátu v Liberci.

Dosud neznámý řidič s neustanoveným vozidlem, poškodil na parkovacím stání č. 44 zaparkované vozidlo Ford Fusion a aniž by učinil veškerá opatření, která mu ukládá zákon o silničním provozu, z místa nehody po střetu se zaparkovaným vozidlem, ujel.
Majitel Fordu po příchodu ke svému vozidlu zjistil, že má poškozený pravý bok vozidla. Konkrétně přední i zadní pravé dveře, přičemž došlo k jejich deformaci a odření laku. Předběžná výše vzniklé škody byla odhadnuta na částku deset tisíc korun.

Dopravní policisté proto žádají veřejnost a svědky této události, aby se obrátili na linku 158, nebo na telefonní číslo 974 466 570, případně aby se dostavili osobně na Dopravní inspektorát v Liberci.

Veškeré informace k osobě řidiče a neustanovenému vozidlu mohou dopravním policistům výrazně dopomoci k objasnění nejen samotného nehodového děje, ale také jeho příčinu a vznik.

02. 01. 2018
por. Bc. Vojtěch Robovský
KŘP Libereckého kraje, tiskový mluvčí

vytisknout  e-mailem