Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Žádáme veřejnost o pomoc

DĚČÍN – Kriminalisté stále pátrají po svědcích dopravní nehody motocyklu a osobního vozidla v Děčíně 6 z konce března letošního roku. 

Děčínští kriminalisté pátrají po svědcích dopravní nehody,  ke které došlo ve  středu  22. března 2023, v době okolo 14:55 hodin v Děčíně, na křižovatce ulic U Tvrze s ulicí Želenická.  

Jednalo se o střet motocyklu a osobního vozidla. Motocykl jel po ulici Želenická, směrem na centrum Děčína.  Pátráme po všech svědcích,  kteří viděli přímo střet vozidla s motocyklem,  jízdu motocyklu před nehodou, ale také situaci po nehodě. 

Podle zjištění kriminalistů bylo v době, kdy došlo k dopravní nehodě, na místě několik svědků, kteří mohli situaci vidět. Bohužel se nám tito svědci dosud nepřihlásili, ačkoli jsme pátrací relaci s žádostí o pomoc s pátráním po svědcích této dopravní nehody  již zveřejňovali dne 24. března 2023.

Kriminalisté proto opět  žádají právě tyto svědky popsané události, aby se se svým svědectvím přihlásili na oddělení služby kriminální policie Děčín,  tel. 974 432 498, mob. 727 838 382, případně na linku 158.

Děčín 17. května  2023
por. Bc. Eliška Kubíčková
Oddělení tisku a prevence
KŘP Ústeckého kraje

vytisknout  e-mailem