Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Žádáme veřejnost o pomoc

KROMĚŘÍŽSKO: Kroměřížští dopravní policisté řeší dvě nehody, u kterých potřebují zjistit totožnost řidičů. 

Ve čtvrtek 28. ledna 2016 ráno o tři čtvrtě na sedm došlo v Kroměříži na ulici 1. máje k dopravní nehodě, při které byl lehce zraněn osmnáctiletý muž. Mladík přecházel po přechodu pro chodce ve směru od ulice Šafaříkova k městskému úřadu. V druhé polovině vozovky ho zřejmě přehlédl a následně srazil prozatím neznámý řidič nezjištěného vozidla jedoucí ve směru od Milíčova náměstí. Po střetu neznámý řidič zastavil a šel poskytnout chodci pomoc. Mladík mu však řekl, že je vše v pořádku a poté řidič odjel. Ještě ten den se ale mladý muž nechal ošetřit v nemocnici a nehodu oznámil na policii.

Nyní skutek vyšetřují dopravní policisté a hledají neznámého řidiče.

 

K druhé dopravní nehodě došlo opět ve čtvrtek 28. ledna 2016 dopoledne mezi devátou a desátou hodinou v Holešově na nám. Dr. E. Beneše na parkovací ploše u kostela. Neznámý řidič nezjištěného vozidla při couvání z parkovacího místa pravou zadní částí vozidla narazil do levého boku za ním zaparkovaného automobilu značky Suzuki Swift a poté z místa ujel. Na voze Suzuki vznikla škoda pět tisíc korun.

 

V souvislosti s těmito událostmi hledáme očité svědky. Informace k nehodám nám mohou lidé poskytnout na bezplatné lince Policie ČR 158 nebo na telefonním čísle dopravních policistů 724 273 061.

 

1. února 2016, por. Mgr. Simona Kyšnerová

Odkazy do noveho okna

nehoda v Holešově

nehoda v Holešově 

Detailní náhled

místo dopravní nehody v Kroměříži

místo dopravní nehody v Kroměříži 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem