Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Žádáme veřejnost o pomoc

LOUNSKO - Viděl někdo počet lidí v havarovaném vozidle? Zjišťujeme totožnost řidiče. 

Policisté šetří dopravní nehodu, ke které došlo v pondělí 25. ledna 2021 kolem 08:35 hodin. Nezjištěný řidič jel s osobním motorovým vozidlem značky PEUGEOT 307, modré barvy, po silnici č. 22712 ve směru od obce Milošice na Měcholupy v okrese Louny. V táhlé levotočivé zatáčce zřejmě nepřizpůsobil rychlost svého vozidla stavu a povaze vozovky (námraza) a svým schopnostem, uvedl vozidlo do smyku a následně vjel vpravo mimo komunikaci, kde se s vozidlem několikrát převrátil přes střechu.

Při dopravní nehodě došlo k těžkému zranění cestujícího ve vozidle, který byl letecky transportován do nemocnice. Dosud nebylo věrohodně zjištěno, kdo měl havarované vozidlo řídit. Řidič měl podle některých informací z místa dopravní nehody utéct. K popisu údajného řidiče bylo zjištěno, že by to měl být muž ve věku kolem 30 let, světlé pleti, vysoký cca 185cm, štíhlé postavy, na sobě měl mít modrou bundu a tmavé tepláky, na hlavě čepici a kolem krku šálu. Po nehodě mohl popsaný muž dojít do okolních vesnic. Do obce Milošice, odkud vozidlo Peugeot 307 ještě před nehodou vyjelo, měl neznámý řidič přijet jako spolujedoucí ve vozidle zn. Citröen Berlingo, bílé barvy, které řídil muž kolem 50 let štíhlé postavy, s plnovousem.

Policisté tímto žádají případné svědky popsané dopravní nehody nebo další osoby, které by měly informace k počtu osob nacházejících se v uvedené době v havarovaném vozidle, anebo k totožnosti řidiče tohoto vozidla, aby se obrátili přímo na Dopravní inspektorát Policie ČR v Lounech, tel.: 974 445 600, případně na linku 158.

por. Mgr. Miroslava Glogovská

tisková mluvčí

Louny 24. února 2021

 

Odkazy do noveho okna

Foto z DN

Foto z DN 

Detailní náhled

Foto z DN

Foto z DN 

Detailní náhled

Foto z DN

Foto z DN 

Detailní náhled

Foto z DN

Foto z DN 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem