Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Žádáme veřejnost o pomoc

TEPLICE - Kriminalisté hledají svědky loupeže, ke které došlo 10. května. 

     Kriminalisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po neznámém pachateli, který v Teplicích přepadl seniorku. V neděli 10. května 2020 kolem 12:40 hodin přistoupil na Lázeňském náměstí zezadu k poškozené a pod pohrůžkou použití nože po ní požadoval vydání peněženky. Žena, která uviděla po ulici Rooseveltova přijíždět autobus, začala volat o pomoc a lupič se dal s prázdnou na útěk. V té chvíli místem procházel neznámý svědek, který ženě nabídl pomoc.

     Pachatel byl podle poškozené muž vysoký asi 170 cm, měl černé husté na krátko ostříhané vlasy, na sobě měl pravděpodobně tmavou bundu, tmavé dlouhé kalhoty a na obličeji tmavou jednobarevnou roušku.   

     Policisté žádají neznámého muže, který byl svědkem přepadení, aby kontaktoval kriminalisty buď osobně v Teplicích, ul. Masarykova 1363, nebo se obrátil na linku 158. Rovněž žádají o pomoc a poskytnutí informací případné další svědky, kteří se v inkriminované době pohybovali v okolí místa činu a mohli by poskytnout jakékoliv informace k totožnosti pachatele, nebo jeho pohybu, i zdánlivě nevýznamné maličkosti mohou být důležité pro jeho dopadení.

místo činu

15. května 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem