Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Žádáme veřejnost a svědky o spolupráci

LIBEREC - Liberečtí dopravní policisté pátrají po svědcích dopravní nehody. 

V pondělí 21. listopadu, v 05:30 hodin, došlo v blízkosti křižovatky ulic Kubelíkova a Bánskobystrická ke srážce osobního automobilu s chodci. Řidič dosud nezjištěného SUV odbočoval z křižovatky k areálu firmy Magna. Zde se přední částí vozu střetl s chodkyní, která tou dobou šla ve skupince dalších dvou, dosud neustanovených osob, při levé straně komunikace. Bezprostředně po střetu řidič z vozidla vystoupil a cizím jazykem ke zraněné ženě něco promlouval. Následně nastoupil do vozu a z místa dopravní nehody odjel, aniž by učinil opatření, které mu ukládá zákon. 

V této souvislosti liberečtí dopravní policisté žádají případné svědky události o spolupráci. Zároveň se také obracejí na řidiče, kteří v inkriminované době projížděli v blízkosti areálu firmy Magna nebo projížděli křižovatkou ulic Kubelíkova a Bánskobystrická a jejichž vozidla byla vybavena kamerovými systémy, aby se obrátili na linku 158 nebo, aby navštívili služebnu Dopravního inspektorátu v Liberci. Policisté rovněž pátrají po totožnoti dalších dvou neustanovených osob, které byly přímo svědky nehodového děje a u nichž lze předpokládat, že mohou být dopravní nehodou také poškozeny či mohly utrpět zranění. 

Veškeré informace volejte na bezplatnou linku 158 nebo poskytněte svá svědectví policistům přímo na služebně Dopravního inspektorátu v Liberci. Jakékoli informace k případu mohou výraznou měrou dopomoci k jeho objasnění. 

Děkujeme za spolupráci. 

24. listopadu 2022
por. Bc. Vojtěch Robovský
Oddělení tisku a prevence
Liberec

vytisknout  e-mailem