Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Žádáme svědky tragické nehody o informace

NÁCHODSKO - Policisté žádají další svědky smrtelné nehody seniorky z minulé středy, aby se přihlásilii  

Náchod 5. 9. - místo DNNáchodští dopravní policisté žádají svědky tragické dopravní nehody, k níž došlo minulou středu 5. září 2012 v Náchodě v Pražské ulici naproti Okresnímu soudu na přechodu pro chodce, aby se přihlásili na policii.     
Řidič nákladního automobilu, který jel ve směru od kruhového objezdu u Slávie, pravděpodobně zcela přehlédl při přecházení seniorku.  Když ji na poslední chvíli spatřil, nestihl  již zabrzdit a 84letou ženu srazil na vozovku. Seniorka utrpěla  velmi těžké zranění, kterému po několika hodinách v hradecké fakultní nemocnici podlehla.

Policisté žádají o svědectví zejména řidiče vozidel, kteří starou paní pouštěli na přechodu z opačného směru. Též žádají i řidiče, kteří nejprve zastavili, a potom odjeli bez toho, že by si dopravní policisté stačili zapsat jejich svědectví. Jejich výpovědi jsou důležité pro řádné prošetření průběhu celé dopravní nehody.                     

K podání svědectví je možné se přihlásit na bezplatné lince 158 nebo přímo stálé službě Dopravního inspektorátu Náchod na tel. 974 534 254.

Por. Mgr. Eva Prachařová,
13. 9. 2012, ve 14:35

vytisknout  e-mailem