Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Žádáme svědky o spolupráci

LIBEREC – Liberečtí dopravní policisté vyšetřují střet vozidla s cyklistkou. Byli jste svědky této dopravní nehody? Ozvěte se prosím. 

V sobotu 13. června, krátce po 15. hodině, došlo v ulici Hejnická ve Stráži nad Nisou k dopravní nehodě automobilu a cyklistky.
Ve směru jízdy od Krásné Studánky do Liberce objíždělo dosud neustanovené vozidlo, zřejmě dodávka nebo SUV s přívěsným vozíkem, cyklistku. Řidič tmavého vozu při objížděcím manévru zřejmě neodhadl boční odstup od jedoucí cyklistky. Došlo ke střetu taženého přívěsného vozíku s jízdním kolem a následným odmrštěním cyklistky na vozovku. Žena utrpěla zranění, se kterými byla převezena do zdravotnického zařízení. Řidič tmavého vozidla s přívěsným vozíkem však nesetrval na místě dopravní nehody a neučinil tak veškerá opatření, která mu ukládá zákon o silničním provozu.

Případem se nyní zabývají policisté Dopravního inspektorátu v Liberci a žádají další řidiče, jejichž palubní kamery mohly celou událost zaznamenat, aby se policistům ozvali. Se žádostí o spolupráci se obracíme zároveň také na veřejnost. Má-li kdokoli informace k této dopravní nehodě, ozvěte se nám prostřednictvím linky 158 nebo přímo na Dopravním inspektorátu v Liberci. Veškeré informace k případu mohou výraznou měrou přispět k objasnění okolností a příčin vzniku nehodového děje.

16. června 2020
por. Bc. Vojtěch Robovský
Oddělení tisku a prevence
Liberec

vytisknout  e-mailem