Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Žádáme svědky nehody o spolupráci

ZLÍNSKÝ KRAJ: K nehodě došlo v půlce září loňského roku ve Zlíně.  

Kriminalisté opětovně žádají svědky dopravní nehody ze dne 16. září 2015 o jakékoliv informace, které by vedly k jejímu řádnému objasnění.

„V místě křižovatky ulic tř. T. Bati a K Cihelně přejížděl devětačtyřicetiletý řidič v šedém Suzuki Grand Vitara z pravého jízdního pruhu do levého ve směru jízdy ze Zlína do Otrokovic. Po přejetí do levého pruhu náhle zastavil, čímž ohrozil za ním jedoucího sedmasedmdesátiletého řidiče šedé Škody Fabia. Starší muž nestihl zabrzdit a narazil do auta, které před ním zastavilo. Řidič Suzuki z místa nehody odjel ulicí K Cihelně a přihlásil se na Policii ČR krátce před jednou hodinou odpoledne. Spolujezdkyně ze Škody Fabia utrpěla nárazem těžké zranění, s nímž ji záchranáři převezli do zlínské nemocnice. Dechová zkouška u obou řidičů byla negativní. Škoda na vozidlech činí asi sedmdesát tisíc korun“ (zpráva ze dne 18. září 2015 – nprap. Monika Kozumplíková – http://www.policie.cz/clanek/hledame-svedky-dopravni-nehody-ve-zline.aspx ).

Kriminalisté hledají zejména svědky (muž a žena), kteří po nehodě odtáhli automobil značky Škoda Fabia z rušné křižovatky na zastávku MHD. Relevantní informace nám však mohou skrze linku 158 podat i řidiči či chodci, kteří se ve čtvrtek 16. září 2015 okolo 10:30 hod. pohybovali v blízkosti výše uvedené křižovatky.

 

11. dubna 2016, nprap. Petr Jaroš

vytisknout  e-mailem