Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Žádáme občany o spolupráci

LIBEREC – Pátráme po totožnosti dvou mužů, kteří by svými výpověďmi mohli dopomoci k objasnění případu ze dne 24. září 2019. 

Před budovou obchodního centra v ulici Fügnerova v Liberci, došlo kolem 16. hodiny, v úterý 24. září, k fyzické rozepři mezi několika muži. Na základně přijatého oznámení policisté z obvodního oddělení Liberec – centrum ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu výtržnictví.

V souvislosti s případem se obracíme na veřejnost se žádostí o spolupráci. Pátráme po totožnosti dvou mužů, kteří by svým svědectvím mohli výrazným způsobem dopomoci k objasnění případu. Zároveň žádáme i oba muže, které zachytili kolemjdoucí na své mobilní telefony, aby se policistům ozvali také, a to prostřednictvím bezplatné linky 158 nebo přímo na služebně obvodního oddělení Liberec – centrum, případně na kterékoli součásti Policie ČR. Veškeré takto získané informace mohou policistům dopomoci nejen ke zjištění totožnosti osob na místě události, ale také výraznou měrou přispět k objasnění případu.

8. října 2019
por. Bc. Vojtěch Robovský
Oddělení tisku a prevence
Liberec

vytisknout  e-mailem