Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Žádáme o pomoc

V Labi byla nalezena mrtvola muže neznámé totožnosti.  

     Ve středu 23. března byl  nedaleko Hradištka nalezen muž neznámé totožnosti plovoucí v toku řeky Labe ve vzdálenosti cca 4 m od břehu řeky bez známek života.
      Popis zemřelého : věk 50-60 let, výška 178-180 cm, hnědé - prošedivělé , krátké, rovné vlasy, temenní pleš, vousy šedé, řídké - strniště, barva očí nezjištěna. Na krku řetízek z bílého kovu v délce 56 cm s přívěskem destičky z bílého kovu o velikosti 1,7 x 1,7 cm s vyrytým znakem v kruhu (přeskládané karty do kruhu), kdy přívěsek má v pravém horním rohu tečku. Na levém prsteníku prsten ze žlutého kovu, neuzavřený kruh s pravidelnými 9 vrypy obdélníkového tvaru a 2 trojúhelníkovými vrypy . Na levém koleni jizva po operaci menisku. Na hrudi prošedivělé ochlupení .
      Popis oblečení: Muž byl  oblečen do látkové bundy s podšívkou do pasu, tmavě modré barvy zn. SOUTH POLE, velikost XXL, zapnuté na zip s prázdnými dvěma venkovními kapsami, jednou kapsou na rukávu a jednou vnitřní kapsou. Pod vrchní bundou se nachází látková mikina černé barvy se žlutým nápisem BENTER, velikost XXL, zapnutá na zip s prázdnými dvěma venkovními kapsami. Pod touto mikinou se nachází třetí látková mikina černé barvy s modrým nápisem BNT ZONE, velikost XL, zapnuté na zip. Pod mikinou se nachází černé tričko s nápisem Urban nomenculture sport wear. Tričko je zasunuté do černých džínsových kalhot, které jsou pod levým kolenem natržené - otvor 10 cm. Kalhoty jsou opatřené hnědým koženým páskem s kovovou sponou. Pod kalhoty má muž kostkované slipy šedo bílé barvy zn. Sunshine. Na nohách má muž černé ponožky, kdy na levé noze má sportovní tenisku zn. Sandic, velikost 43. Pravou nohu má bez boty.
 
     Žádáme občany o spolupráci  při ztotožnění mrtvoly neznámého muže. Na Nymbursku ani v okolních okresech se žádná osoba daného popisu nepohřešuje. Je možné, že někdo z občanů tohoto muže viděl, nebo mu je dle uvedeného popisu znám. Jakékoliv poznatky sdělte prosím na linku 158, nebo na tel. číslo 974 878 523 nebo 974 878 505.

Nymburk přívěsek.jpg                         přívěsek.jpg
 

vytisknout  e-mailem