Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Žádáme o pomoc při ztotožnění mrtvého muže

ZLÍNSKO: Myslivci ho našli v lese 26. srpna.  

Ve středu 26. srpna před šestou hodinou odpoledne rozváželi myslivci v Pohořelicích u Napajedel v lese krmení pro zvěř. V okolí krmelce ucítili zápach. Osmatřicetiletá žena se šla podívat o kousek dál, kde uviděla stát u stromu nějakého muže. Když přišla blíž, s hrůzou zjistila, že muž nestojí, ale visí na stromě. Vyděšená se vrátila zpět ke svým kolegům, kteří zavolali policii.

Policisté ohledali místo činu, pátrali v okolí po odstaveném vozidle, mrtvého muže porovnali s pohřešovanými lidmi z okolí, ovšem bez výsledku. Kriminalistům se doposud nepodařilo zjistit, o koho se jedná. Podle předběžných výsledků soudní pitvy by mohl mít kolem 40 let a zemřel asi týden před tím, než ho myslivci v lese našli. Na sobě měl maskáčové krátké kalhoty, šedohnědé boty značky Alpine Pro se sešlapanou podrážkou a béžové tričko s černým obrázkem. Vedle něho ležela plátěná béžová taška, tzv. somradlo, v níž byly tři zapalovače, prázdná plechová krabička od cigaret a otvírák. Muž byl atletické postavy, vysoký asi 175 – 180 cm, měl krátké prošedivělé vlasy s mírnou pleší.

Pokud někdo pozná oblečení mrtvého muže nebo jeho osobní věci a pomůže nám tak s jeho ztotožněním, ať se ozve na linku 158 nebo přímo na linku kriminální policie 974 666 338.

Pohořelice tričko.jpg
Pohořelice kalhoty.jpg

Pohořelice boty.jpg

Pohořelice taška.jpg

7. září 2015, nprap. Monika Kozumplíková

vytisknout  e-mailem