Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Žádáme o pomoc při pátrání po totožnosti muže

Rakovnicko - Jendá se pravděpodobně o muže bez přístřeší.  

Touto cestou žádáme nejen všechny obyvatele okresu Rakovník, ale i občany celé České republiky o pomoc při pátrání po totožnosti mrtvoly neznámého muže, která byla dne 19. října 2013 nelezena v lese v místech zvaných „Ve Vejplaném“ v k. o. obce Lašovice okr. Rakovník. Kriminalisté do současné doby zjistili, že neznámý muž se v těchto místech zdržoval cca jeden měsíc před jeho nálezem, kdy s největší pravděpodobností zde bydlel ve stanu modré barvy typu „iglú“, dle tohoto se tedy mohlo jednat o občana bez domova. Šetřením se prokázalo, že na jeho smrti nenese podíl cizí osoba.
 
Popis osoby: muž ve věku 28 – 40 let, 185 cm vysoký, hubené postavy, modrých, modrozelených až zelených očí, hnědých vlasů cca 10 cm dlouhých, oboustranně s čelními kouty, pod nosem hnědavý prošedivělý knír a na bradě šedivé strniště.
Muž byl v době nálezu oblečen do tzv. maskáčové bundy, která byla na druky a zdrhovadlo, kalhot šedivé barvy, pod maskáčovou bundou měl sportovní bundu modrošedé barvy značky NIKE se zdrhovadlem, pod bundou tyrkysově modrá mikina, vpředu s potiskem a nápisem For youth only, pod ní bavlněné triko s potiskem s hlavou hada-kobry a nápisem Motor Harley Davidson, pod ní další černé bavlněné triko. Pod kalhotami měl teplákové kalhoty.
 
Pokud jste zaznamenali ve svém okolí pohyb muže odpovídajícího popisu nebo jste již delší dobu neviděli svého kamaráda, souseda č známého, obraťte se neprodleně na služebnu kriminalistů SKPV Rakovník nepřetržitý telefonní kontakt 702 207 924 nebo na linku 158.
 
 
nprap. Lenka Uriánková
dne 21. listopadu 2013
 
08.jpg    03.jpg         05.jpg      6.jpg     10.jpg    0.jpg
 

 

vytisknout  e-mailem