Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Zachránil lidský život

SEMILY - Zachránil lidský život, dopravní nehoda, loupežné přepadení 

Zachránil lidský život

Ve směru od Semil na Benešov jel dne 8.10.2009 před 16 hodinou 48 letý cyklista. Ten při jízdě narazil do zadní části stojícího vozidla V W Transportér, které bylo zaparkováno na pravé straně vozovky. Při dopravní nehodě došlo ke zranění cyklisty. Ještě před příjezdem rychlé záchranné služby poskytl 1. pomoc zraněnému cyklistovi 40 letý muž z Košťálova.  Tímto svým rychlým jednáním zachránil cyklistovi život. 

Narazila do skály

Nárazem do skály skončila jízda pro 37 letou řidičku osobního vozidla značky Renault. Stalo se tak  dne  12.10. 2009 v 10:00 hodin, na trase mezi Harrachovem a Rokytnicí nad Jizerou. Řidička je podezřelá, že se při jízdě  nechovala ohleduplně a ukázněně. Při projíždění ostré pravotočivé zatáčky dostala s vozidlem na mokré vozovce smyk, přejela do protisměru a tam čelně narazila do skály. Poté ještě s vozidlem narazila do kovového svodidla na pravé straně komunikace, bez jeho poškození. Řidička utrpěla lehká zranění, vliv alkoholu byl u ni vyloučen. Způsobená škoda činí 20 000 Kč.

Loupežné přepadení

K přepadení poštovního úřadu v obci Veselá na Semilsku došlo dne 12.10 2009  před 9 hodinou ranní. Dosud neznámý pachatel po vstupu do prostor pro veřejnost hbitě překonal 2,5m vysokou přepážku a pracovníci pošty poručil, aby mu vydala finanční hotovost. Poté tuto ženu uzamkl na toalety a s lupem zmizel. Pachatel při přepadení nepoužil zbraně a k ublížení na zdraví úřednice pošty naštěstí nedošlo.  Poškozeným je Česká pošta a její 37 letá zaměstnankyně.

vytisknout  e-mailem