Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Začala volba prezidenta České republiky 2023

PRAHA VENKOV – ZÁPAD – Policisté dohlíží na klidný průběh voleb. 

Včerejšího dne začaly v České republice prezidentské volby. Jako první mohli hlasovat lidé, kteří se nacházeli v izolaci s onemocněním COVID-19, a to na speciálně vytvořených stanovištích typu DRIVE-IN, kde hlasovali přímo z motorových vozidel. Případné druhé kolo voleb na stanovištích DRIVE-IN bude probíhat ve středu 25. ledna 2023.

Ve Středočeském kraji je takovýchto stanovišť dvanáct, jejich seznam je dostupný na https://www.kr-stredocesky.cz/web/volby/volby-prezidenta-2023V okrese PRAHA – ZÁPAD je takové stanoviště umístěno v areálu hasičské stanice v obci Řevnice, ul. Havlíčkova (souřadnice GPS: 49.9124067N, 14.2302508E).

Policisté dohlíží na klidný průběh samotných voleb a preventivní opatření jsou zaměřena zejména na oblast dohledu nad veřejným pořádkem a dopravní situací u volebních míst a v okolí. Na PRAZE-ZÁPAD proběhl první den voleb na stanovišti DRIVE-IN v poklidu a bez komplikací.

Volba prezidenta republiky se koná na území České republiky v pátek 13. ledna 2023 a v sobotu 14. ledna 2023. Případné druhé kolo volby prezidenta se na území České republiky uskuteční v pátek 27. ledna 2023 a v sobotu 28. ledna 2023.

Informace týkající se volby prezidenta České republiky 2023 naleznete na https://www.mvcr.cz/volby/clanek/volba-prezidenta-republiky-2023.aspx a bližší informace týkající se volby prezidenta na území Středeského kraje naleznete na https://www.kr-stredocesky.cz/web/volby/volby-prezidenta-2023.


por. Mgr. Mgr. Anna Štisová, MBA
Územní odbor Praha venkov – ZÁPAD
12. ledna 2023

Odkazy do noveho okna

Drive-in Řevnice

Drive-in Řevnice 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem