Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Zabezpečte svá vozidla

Další krádeže a pokusy krádeží motorových vozidel v našem regionu 

K další krádežím a pokusům krádeží motorových vozidel v našem regionu došlo na Jičínsku, Semilsku a Trutnovsku.

V neděli 28. prosince 2008 došlo mezi pravým polednem a druhou hodinou odpolední k odcizení motorového vozidla zn. Škoda Octavia Scout v Pasekách nad Jizerou na Semilsku. Majitel přišel nejen o zánovní vozidlo v hodnotě 800.000 tisíc korun, ale i o všechny doklady, sportovní a osobní věci a spotřební elektroniku, ponechanou v zaparkovaném vozidle. Celková škoda se odhaduje na 882.950 korun.

V noci z pondělí 29. na úterý 30. prosince došlo k pokusu krádeže motorového vzidla VW Passat. Majitel vozidla cizí státní příslušnosti měl v neštěstí štěstí, neboť krom poničené spínací skříňky (škoda 20 tisíc Kč) zůstalo vozidlo na původním zaparkovaném místě v ul. Úpské ve Svobodě nad Úpou na Trutnovsku.

Parkoviště areálu plaveckého bazénu v Hořicích se stalo v úterý 30. prosince 2008 dalším dějištěm odcizení vozidla. Tentokrát hodina sportu přišla majitele zcizeného vozidla zn. Škoda Superb na 560.000 korun. Spolu s vozidlem zmizela i koženková taška, kabát, sako a věci v hodnotě 10 tisíc korun, které majitel ponechal ve svém automobilu.

Inu, auto není trezor!

vytisknout  e-mailem