Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Za výtržnictví a loupež skončil v cele

KLADENSKO – Zločinec oloupil ženu a nemravně se choval 

Policisté oddělení hlídkové služby v rámci výkonu služby byli dne 26. prosince 2018 před jednou hodinou vysláni do ulice Dlouhá, kde mělo dojít k dopadení pachatele trestné činnosti.

V danou dobu téhož dne procházela pětadvacetiletá žena ulicí Milady Horákové, kde si povšimla na chodníku před domem muže, který se na veřejnosti přístupném místě dopouštěl hrubé neslušnosti onanováním. Žena tímto úsekem co nejrychleji prošla, ale přesto byla následně tímto mužem zezadu zachycena. Pachatel v úmyslu zmocnit se její kabelky, se začal s ženou o její věci přetahovat. Při tomto přepadení ženu osahával a velmi nemravně se choval. Poškozená se snažila svoji kabelku ubránit, což se jí ovšem nepodařilo, neboť upadla a za užití větší síly pachatele došlo k vytržení. Pachatel se po zmocnění kabelky dal z místa činu na útěk směrem k rybníku, kde byl bezprostředně dopaden náhodným svědkem, který uslyšel volání o pomoc. Po dopadení pachatele osmadvacetiletý muž zavolal na policejní linku a na místo se ihned dostavila prvosledová hlídka, která podezřelého výtržníka zadržela a eskortovala na obvodní oddělení k provedení prvotních úkonů. Následně byl pachatel umístěn do policejní cely. Pětadvacetiletá žena byla velmi rozrušena a na místo byla přivolána posádka ZZS.

Kladenští kriminalisté dne 26. prosince 2018 dvaadvacetiletého muže z Kladna obvinili z trestných činů loupeže a výtržnictví, za které mu hrozí maximální trest odnětí svobody ve výši 10 let.    

nprap. Jana Šteinerová

tisková mluvčí

P ČR  Kladno

27. prosince 2018

vytisknout  e-mailem