Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Za volantem usnul a narazil do stromu

odcizená Suzuki 

 Odjel na Suzuki
Ve čtvrtek 24.7.2008 oznámil 27letý muž hornobenešovským policistům krádež motocyklu Suzuki TL 1000 S červené barvy. Motorku měl majitel zaparkovanou v Horním Benešově na ulici Sokolovská před domem. Měla najeto cca 46 tisíc km, v nádrži měla 14 litrů benzínu.
Byla s polokapotáží s nápisem TL 1000 S žluté barvy. Přední plexisklo je z vnitřní strany nastříkáno černou barvou. Přední i zadní kolo je žluté barvy a na nádrži motocyklu je žlutý nápis Suzuki. Po odcizeném motocyklu vyhlásili policisté celostátní pátrání. Způsobená škoda činí 80 tisíc Kč.
  
Přestřihl zámek a přívěsný vozík vzal
V Bruntále na ulici Wolkerova dne 24.7.2008 dosud nezjištěný pachatel přestřihl lankový zámek, kterým byl uzamčen k sloupku branky přívěsný vozík, který odcizil. Způsobená škoda činí 7 tisíc Kč.
 
Z pokoje vojenské zotavovny odcizil peníze
V době od 22. do 24.7.2008 vnikl dosud nezjištěný pachatel do uzamčeného pokoje Vojenské zotavovny Ovčárna pod Pradědem. Vypáčil zásuvku skříňky a z pod prádla odcizil uloženou finanční hotovost ve výši 12 500 Kč.
 
Za volantem usnul
V 6,10 hodin dne 24.7.2008 ve Staré Vsi jel 20letý řidič s vozidlem Škoda 105 a během jízdy usnul. Vyjel mimo komunikaci a narazil do rohu domu. Při nehodě utrpěl lehké zranění levé nohy oděrku na hlavě. Požití alkoholu bylo vyloučeno negativní dechovou zkouškou. Způsobená škoda činí 20 tisíc Kč.
 
Sérii smyků nezvládla
Mezi Janovicemi a hranicí okresu Olomouc v lesním úseku v 5,00 hodin dne 24.7.2008 jela 39letá žena s vozidlem Seat Cordoba. Při projíždění levotočivé zatáčky nezvládla na mokré vozovce řízení a dostala sérii smyků. Sjela se seatem mimo vozovku, kde narazila do stromu. Utrpěla lehké zranění a byla převezena do nemocnice. Způsobená škoda činí 50 tisíc Kč.
 
Zastavil, protože mu šly přes cestu kačeny a řidička do něj narazila
Ve čtvrtek 24.7.2008 mezi obcemi Krásné Loučky a Krnov nedodržela 36letá řidička octavie bezpečnostní vzdálenost před svým vozidlem a přední částí škodovky narazila do zadní části zastavujícího nákladního vozidla Škoda 706. 39letý řidič zastavoval, protože mu šly přes komunikaci tři kačeny. Ke zranění osob nedošlo. Způsobená škoda činí 25 tisíc Kč.
 
S nákladní soupravou havaroval
V pátek 25.7.2008 v 01,20 hodin došlo k havárii nákladní soupravy, která zůstala převrácena v silničním příkopu. 67letý řidič při průjezdu levotočivou zatáčkou nepřizpůsobil rychlost jízdy stavu vozovky a na mokrém povrchu vyjel mimo komunikaci. Zde zůstal převrácený na pravém boku. Ke zranění osob nedošlo. Na místě zasahovali i hasiči z Krnova, kteří přečerpali naftu z nádrže tahače. Způsobená škoda činí 50 tisíc Kč.
 
 
 vrchní inspektor nprap. Tušková Pavla
pisbr@mvcr.cz
 

vytisknout  e-mailem