Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Za osm dní třikrát na záchytce

VSETÍNSKO: Pije a neovládá se muž z Karolinky. 

Po požití alkoholu neovládá své chování osmatřicetiletý muž z Karolinky. Za uplynulých osm dní už třikrát skončil na záchytce.
 
Problémy s alkoholem a chováním má osmatřicetiletý muž z Karolinky. Minulou středu rušil v Karolince klidný spánek svých spoluobčanů v brzkých ranních hodinách silným křikem s užitím vulgárních výrazů. Po zjištění, že je silně opilý, dechová zkouška ukázala na hodnotu 3,29 promile, nechce zanechat svého jednání a není schopen umístění do policejní cely, byl převezen v dopoledních hodinách na záchytku do Kroměříže.
Obdobný scénář mělo jeho chování i v neděli o půl šesté večer. I zde vulgárně nadával lidem jdoucím kolem a s hlídkou nemohl ani řádně komunikovat. Hodnota dechové zkoušky byla 2,62 a ze stejných důvodů následovala cesta do Kroměříže.
Zatím poslední případ se stal včera krátce po sedmé hodině večerní. To hlasitě křičel na ubytovacím zařízení v Karolince a opět užívat vulgární výrazy. Při provedení dechové zkoušky v tomto případě policisté naměřili hodnotu 2,6 promile. I zde nakonec po vyšetření v nemocnici putoval na záchytku.
 
Tohoto muže policisté z Karolinky oznámili na správní orgán pro přestupky proti veřejnému pořádku a proti občanskému soužití. Kromě poplatků za pobyt ve zdravotnickém zařízení muži hrozí i pokuta do pěti tisíc korun.
 
12. září 2014, nprap. Bc. Vladislav Malcharczik
 

vytisknout  e-mailem