Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Za noc zmizely navigační panely ze čtyř vozidel

ZLÍNSKO: Způsobená škoda překročila 100 tisíc.  

Během noci z pondělí na úterý zmizely ze čtyř osobních vozidel zaparkovaných na různých místech ve Zlíně navigace. Zloděj se do aut dostal po rozbití okna. Zlínští policisté odcizení navigací šetří jako poškození cizí věci a krádež. Díky výši způsobené škody hrozí pachateli pobyt za mřížemi až na pět let.

Velmi nemilé překvapení čekalo na čtyři majitele osobních vozidel Škoda Octavia, Škoda Superb, Volkswagen Passat a Volkswagen Touran. Zloděj se neomylně zaměřil na vozy německého koncernu a jejich středové navigační panely. Po rozbití pravého předního nebo zadního okna se dostal do vozidel zaparkovaných na třídě Tomáše Bati a na Podhoří a z aut odcizil vestavěné navigační panely v ceně asi padesát tisíc korun, pouze u Škody Superb byla cena navigace deset tisíc korun. Majitele vozu VW Touran oslovili policisté, kteří prověřovali krádež navigace na vedle stojící Škodě a uviděli, že také jeho vůz má rozbité okno a uvnitř chybí navigační panel. Celková způsobená škoda je prozatím vyčíslena na sto šestnáct tisíc korun, ale po vyčíslení ztráty způsobené majiteli vozidla Volkswagen Touran ještě vzroste.

Uvítáme každou informaci vedoucí k pachateli krádeží. Vozy byly v noci z pondělí na úterý zaparkované na těchto ulicích: třída T. Bati u věžových domů - na parkovišti u nákupního střediska Albert, a v Prštném na parkovišti pivnice U Osla na ulici L. Váchy a ulici Pod Šternberkem.

 

 

 

30. listopadu 2016, nprap. Monika Kozumplíková

vytisknout  e-mailem