Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Za „hlavičku“ do vězení

TEPLICE - Fyzické napadení, Opilec za volantem, Krádež peněženky.. 

Za „hlavičku“ do vězení
 
Na konci září došlo k fyzickému napadení 22letého muže před restaurací Dublin v Teplicích. 21letý útočník ho udeřil pěstí do čelisti a poté, co upadl na zem, jej uchopil do tzv. kravaty a dal mu 5 ran hlavou do hlavy. Tím napadenému způsobil zlomeninu spodní čelisti. Agresorovi bylo nyní sděleno obvinění těžkého ublížení na zdraví, za které mu hrozí trest odnětí svobody na 3 roky až 10 let.
 
Všímavý občan upozornil na opilce
 
Včera v podvečer oznámil mužský anonym na linku 158, že v Jankovcově ulici nasedá do vozidla Škoda Felicia opilý muž a chce odjet pryč. Na místo byla neprodleně vyslána hlídka policistů, která opravdu opilého řidiče zastavila. Při orientační dechové zkoušce mu bylo naměřeno kolem 2 promile alkoholu v dechu. Následně bylo 52letému muži sděleno obvinění z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Všímavý muž, který na řidiče upozornil, tak zabránil případné nehodě, kterou opilý řidič mohl způsobit.
 

Z tašky zmizela peněženka

 
O peněženku byla okradena včera v pravé poledne žena v Bílině. K té zezadu přistoupil neznámý pachatel a z nákupní tašky, kterou nesla v ruce jí odcizil peněženku s občanským průkazem a finanční hotovostí. Peněženku, samozřejmě bez peněz, později nalezl její manžel v popelnici nedaleko místa činu. Krádež vyšetřují bílinští policisté.


 

Teplice, 16.prosince 2011, por.Bc.Ilona Novotná

vytisknout  e-mailem