Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Za elektřinu neplatil

ČESKÁ LÍPA - Skončí za to u soudu. 

     Z trestného činu krádeže se v těchto dnech zodpovídá 53 letý muž z Českolipska. Obviněný napojil elektrické rozvody své domácnosti na  jiné odběrné místo, čímž společnosti ČEZ způsobil škodu za 133 232 korun. Odběry elektrické energie takzvaně "na černo" prováděl v průběhu tří roků. Přesně tolik let může nyní za své jednání strávit ve vězení.

 

Řidičku prý přepadla náhlá zdravotní indispozice

     Náhlá zdravotní indispozice měla stát za havárií, ke které došlo včera kolem 6. hodiny ranní v Kamenickém Šenově. V tu dobu projížděla 27 letá řidička osobního automobilu značky Škoda Felicia Combi z centra města na Prácheň. Při projíždění zatáčky prý vlivem nevolnosti ztratila kontrolu nad řízením a následně vyjela na obrubník, kde narazila do sloupu veřejného osvětlení. Vozidlo se potom ještě převrátilo na střechu. Žena jako zázrakem vyvázla z nehody bez jediného zranění. Škoda na vozidle činí 15 tisíc korun.

 

Nebezpečný řidič za volantem

     Kolem půlnoci projížděl 25 letý řidič osobního vozidla značky Seat po ulici Na Výsluní na sídlišti Špičák v České Lípě, přičemž vlivem požitého alkoholu nezvládl řízení a narazil do zde zaparkovaného osobního vozidla značky Ford Escord. Když na místo po upozornění občanů dorazili policisté a provedli u něj dechovou zkoušku, zjistili, že mu koluje v žilách 2,31 promile alkoholu. Řidič byl navíc ještě "nebezpečný" tím, že měl na pravé noze sádru, čímž byla jeho hybnost značně snížena. Mladík si již v této souvislosti převzal usnesení o zahájení trestního stíhání pro trestný čin ohrožení pod vlivem návykové látky.

vytisknout  e-mailem