Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Za dobrotu na žebrotu

DĚČÍN - Za dobrotu na žebrotu; Automobil zmizel z parkoviště; Kradl v drogerii; Chybí fasádní desky 

Dobře nedopadlo posezení v jedné děčínské restauraci pro pětatřicetiletého muže z Ústí nad Labem. U baru ho zezadu napadl o jedenáct let starší výtečník. Zmocnil se jeho sklenice a způsobil mu s ní zranění, díky kterým byl odvezen na ošetření. S podivem je, že napadený mu před tím pomáhal na nohy, když ho našel ležet na zemi. Policie zahájila trestní stíhání útočníka, kterému za výtržnictví a ublížení na zdraví hrozí až dva roky odnětí svobody.
 
 
Automobil zmizel z parkoviště
 
Neznámý zloděj včera večer na odstavném parkovišti u křižovatky ulic Sadová a Lipová v Jílovém vnikl do vozidla Škoda Octavia, které následně odcizil. Majiteli tím způsobil škodu převyšující částku sto tisíc korun. Pachateli hrozí v případě dopadení trest odnětí svobody až na pět let. Policie by touto cestou ráda požádala, pokud by si někdo všiml automobilu uvedené značky, modré metalízy a rz 2U6 4984, aby jí kontaktoval na čísle 158 nebo 974 432 101.
 
 
Kradl v drogerii
 
Zboží v hodnotě necelých osm set korun odnesl bez zaplacení z drogerie v Děčíně pětapadesátiletý lapka. Zboží sice před zraky prodavaček schoval pod bundu, ale neschoval sebe před zraky policistů. Ti ho teď řeší ve zkráceném přípravném řízení. Vzhledem k tomu, že zmíněný byl již za krádež v minulosti trestán, hrozí mu až tříletý pobyt za mřížemi.
 
 
Chybí fasádní desky
 
Do volně přístupné rozestavěné garáže vnikl neznámý nenechavec a odnesl odtud několik kusů fasádních desek v hodnotě téměř čtyřicet pět tisíc. Po zloději pátrají policisté z Děčína. Pokud zloděje najdou a usvědčí, hrozí mu až dva roky vězení.
 
 
11. 3. 2010
por. Bc. Vojtěch Haňka
tel.: 974 432 207, 724 156 293
e-mail : pisdc@mvcr.cz

vytisknout  e-mailem