Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Z Volkswagenu zmizela kola

ZLÍNSKO: Všimli jste si někoho? 

Zlínští policisté se zabývají odcizením originálních litinových disků s pneumatikami z vozidla značky Volkswagen zaparkovaného ve Zlíně v areálu Rybníky. Zloděj krádeží způsobil škodu za osmnáct tisíc korun.

Jednatřicetiletý muž ze Zlína se zabývá prodejem vozidel dovezených ze zahraničí, která má zaparkovaná v areálu Rybníky, pod ulicí U stadionu ve Zlíně v oploceném areálu. Odcházel odtud v sobotu 27. ledna ve 14.00 hodin, všechna vozidla byla v tu dobu v pořádku. Když se následující den v 10.00 hodin vrátil, zjistil, že na jednom z vozidel chybí nejen všechna originální litá kola zn. Volkswagen se zimními pneumatikami značky Dunlop, ale že zloděj zevnitř původně uzamčeného automobilu odcizil také plastové madlo s elektrickým uzamykáním oken ze dveří řidiče a část tohoto madla odcizil i ze dveří spolujezdce.

Zlínští policisté odcizení šetří jako podezření z trestného činu krádež, za což pachateli v případě odsouzení hrozí trest odnětí svobody až na dva roky. Zároveň žádají případné svědky, aby se přihlásili na lince tísňového volání policie – 158.

31. ledna 2018, nprap. Monika Kozumplíková

Odkazy do noveho okna

Volkswagen

Volkswagen 

Detailní náhled

Volkswagen 1

Volkswagen 1 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem