Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Z trezoru zloděj odcizil téměř milion korun

HRADECKO - Policisté hledají svědky, kteří jsou na kamerových záznamech 

Z  trezoru královéhradecké firmy Chovservis, specializující se například na šlechtění skotu a prasat, nebo prodejem farmářských potřeb, dosud neznámý pachatelé (nebo pachatel) odcizili téměř jeden milion korun.
 
Zástupci vedení firmy přivolali na místo kriminalisty ve středu 8. 8. 2012. Policisté začali okamžitě prověřovat všechny okolnosti krádeže finanční hotovosti a zahájili intenzivní pátrání po pachatelích. Zároveň začali prověřovat všechny osoby, které by mohly k případu poskytnout jakékoliv svědectví.
 
V této souvislosti jsme také začali pátrat po dvou mužích, které bezpečnostní kamera, umístěná ve vstupním prostoru do objektu v Zemědělské ulici, zachytila 7.8.2012 poprvé krátce po 13. hodině. Po zhruba 5 minutách oba muži z budovy odešli a vrátili se do ní kolem  16. hodiny. V sídle firmy se zdrželi až do 19:00, kdy je kamera zachytila při odchodu z objektu. Mohlo by se jednat o svědky, kteří by nám mohli sdělit pro vyšetřování důležité informace.
Podle našich informací muži mluvili česky a jsou ve věku kolem 40 let. Jeden z mužů má krátké hnědé vlasy, na sobě měl modré riflové kraťasy, bílou košili s výraznými černými pruhy a bílé sportovní boty. Druhý muž má krátké černé vlasy, na sobě měl šedobílé kalhoty a světlou polokošili s příčným bílým pruhem. S sebou měli černou aktovku.
Kriminalisté z územního odboru policie v Hradci Králové uvítají každou informaci, která by je přivedla ke zjištění totožnosti těchto mužů.
  
 
Záběry z bezpečnostní kamery:
mjr. Mgr. Ivana Ježková
tisková mluvčí, tel. 602 651 187
           

vytisknout  e-mailem