Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Z rozestavěného domu zloděj odcizil několik druhů nářadí

PRAHA VENKOV – ZÁPAD – Nevšimli jste si někoho podezřelého? 

Policisté z obvodního oddělení Libčice šetří případ vloupání do rozestavěného, zatím neobydleného domu v Bernáškově ulici v Roztokách, odkud bylo odcizeno nářadí v hodnotě okolo 150 tisíc korun.

Podle dosavadního šetření neznámý pachatel vnikl na oplocený pozemek v době od osmnácti hodin 28. března do ranní deváté hodiny 29. března, kde přistoupil k objektu, vylomil petlici u vchodových dveří a poté z vnitřních prostor odcizil ruční a elektrické nářadí.

Ve věci policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže, za což pachateli v případě dopadení a odsouzení hrozí trest odnětím svobody na jeden rok až pět let.

Aby se podařilo pachatele vypátrat a následně zadržet, přivítali by policisté jakékoliv informace od svědků, kteří spatřili na výše uvedeném místě a v inkriminovanou dobu podezřelou osobu. Všechny důležité poznatky k osobě či osobám, mohou občané sdělit osobně na obvodní oddělení policie Libčice nad Vltavou, nebo mohou kontaktovat zpracovatele případu na telefonním čísle 974 866 400 nebo 602 306 515. Samozřejmě je možné využít i bezplatnou linku 158.

por. Bc. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Středočeského kraje
1. dubna 2022

vytisknout  e-mailem