Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Z restaurace zmizelo 50 tisíc korun

VSETÍNSKO: Kdo pozná muže a ženu na snímcích? 

Vsetínští policisté šetří vloupání do restaurace ve Vsetíně, odkud si prozatím neznámý pachatel odnesl 50 tisíc korun. Žádáme veřejnost o spolupráci. Kdo by poznal muže nebo ženu na fotografiích pořízených z kamerových záznamů, ať kontaktuje linku 158.
 
Ke krádeži došlo v druhé polovině ledna v jedné vsetínské restauraci. Neznámý pachatel se během noci na úterý 21. ledna dostal oknem do objektu restaurace a z prostoru baru ukradl 50 000 korun. Tento případ krádeže vyšetřují už několik dnů vsetínští policisté, ovšem pachatele se jim zatím vypátrat nepodařilo. Při vyšetřování tohoto případu by nám velmi pomohlo, kdyby někdo z veřejnosti poznal muže a ženu, které zachytily bezpečnostní kamery ve vykradené restauraci. Neznámá dvojice by nám totiž mohla sdělit informace vedoucí k objasnění této krádeže. Kdo by je poznal, ať neprodleně kontaktuje linku 158. Děkujeme.
 
Muž mohl mít kolem 30 let a byl vysoký asi 180 cm. Na sobě měl světlé rifle, volnou lehkou bundu a tmavou kšiltovku. Obuty měl bílé tenisky. Žena mohla mít rovněž kolem 30 let, vysoká mohla být asi 175 cm. Měla mírně zvlněné blond vlasy, dlouhé asi do půli zad. Oblečenou měla bílou bundu a černý svetr.
 
Věc šetříme jako trestný čin krádež, za kterou hrozí pachateli v případě dopadení a prokázání viny až pětiletý trest odnětí svobody.  
 
 
 
24. února 2014, por. Mgr. Lenka Javorková

vytisknout  e-mailem