Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Z restaurace ve Zlíně zmizely peníze, telefon, notebook a stravenky

ZLÍNSKO: Škoda je pětatřicet tisíc korun. 

Zlínští policisté od úterního rána prověřují vloupání do restaurace ve Zlíně. Prozatím neznámý zloděj se po rozbití okna dostal do provozovny a ukradl odsud finanční hotovost, stravenky, mobilní telefon a notebook. Celková škoda, která vznikla odcizením peněz a věcí, se vyšplhala na osmadvacet tisíc korun. Poškozením okna vznikla škoda za sedm tisíc korun.

Servírka, která přišla v úterý před devátou hodinou ráno do restaurace, si všimla, že je rozbité okno v místnosti. Vzápětí uviděla, že ze svého místa zmizel notebook. Šla zkontrolovat šuplík s penězi. Zjistila, že je otevřený, i když ho den předtím při odchodu z restaurace zamkla. Navíc byl prázdný, přestože do něj v pondělí před odchodem uložila číšnický flek s penězi a stravenkami. Kontaktovala provozního, který vzápětí zavolal na linku tísňového volání policie.

Policisté ohledali místo činu, zajistili stopy, vyslechli svědky. Po pachateli vloupání do restaurace pátrají. Za krádež a poškození cizí věci hrozí pachateli trest odnětí svobody až na dva roky.

7. února 2019, por. Bc. Monika Kozumplíková

vytisknout  e-mailem