Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Z plesu se vrátil se zlomeným nosem

VSETÍNSKO: Výtržníkovi jsme sdělili podezření ze tří trestných činů.  

Incident se odehrál v polovině ledna před hotelem ve Velkých Karlovicích, kde zrovna probíhal ples. Bylo už kolem čtvrté hodiny ráno, když čtyřiatřicetiletý muž vyšel ven před hotel. Tam stála skupinka lidí, kteří kouřili, nebo si jen povídali. Mezi nimi byl i mladý muž, který byl podle svědků opilý, choval se agresivně a mluvil velmi vulgárně. Mezi vulgárním mladíkem a čtyřiatřiceitletým mužem, kteří se neznali, došlo k drobné slovní rozepři, po které mladík zničehonic na muže zaútočil. Nečekaně ho udeřil pěstí do obličeje, přičemž napadený upadl na zem, tam na něj útočník klekl a bil ho pěstmi do hlavy a obličeje. Napadání zabránili přítomní svědci, kteří mladíka od ležícího muže odtrhli. Napadený byl nucen vyhledat lékařské ošetření, jelikož měl zlomený nos, lehký otřes mozku a několik podlitin. Při útoku poškodil útočník muži dioptrické brýle a poničil oblečení, způsobenou škodu mu však už uhradil.
 
Zraněný muž oznámil na policii napadení až poté, co přišel domů ve Velkých Karlovicích, tedy až kolem páté hodiny ráno. Policisté vyjeli k hotelu, kde k napadení došlo, ovšem  muže se ztotožnit nepodařilo, protože tam již nebyl a nikdo z přítomných o napadení nevěděl. Až po několika hodinách se policistům z Karolinky díky místní a osobní znalosti podařilo muže ztotožnit. Ten se pak k napadení přiznal.   
 
Devatenáctiletému muži z Nového Hrozenkova sdělili v těchto dnech karolinští policisté podezření z tr. činů výtržnictví, ublížení na zdraví ve stádiu pokusu a poškození cizí věci, za které mu hrozí až tříletý trest odnětí svobody. 
 
 
11. února 2014,por. Mgr. Lenka Javorková

vytisknout  e-mailem