Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Z parovodní stanice zmizely kabely

ÚSTÍ NAD LABEM - Kabely pravděpodobně skončily ve sběrných surovinách. 

Neznámý zloděj se v Trmicích vloupal do parovodní stanice, ze které následně odcizil cca 50 metrů kabelů. Svým jednáním způsobil škodu kolem 20 tisíc korun.

Zloděj se vloupal do kuchyně ZŠ
Dosud neznámý pachatel se v Chlumci vloupal do kuchyně základní školy, odkud následně odcizil 3,5 kg šunkového salámu, vajíčka, máslo, sýr, ovoce a dvě láhve šampusu. Způsobená škoda se pohybuje kolem 9 tisíc korun.

Krádež motocyklu
Neznámý zloděj se v obci Brná vloupal do garáže, ze které majiteli odcizil motocykl zn. Honda Hornet, modré barvy, rz: 2U6 725. Majiteli tak vznikla škoda kolem 120 tisíc korun.

Krádež horského jízdního kola
Všebořičtí policisté pátrají po pachateli, který se v průběhu týden v ulici Vinařská vloupal do sklepních prostor, kde následně odcizil horské kolo zn. Merida Flame HVS, zeleno-stříbrno-modré barvy. Toto kolo odcizil i s další dokoupenou výbavou. Majiteli tak vznikla škoda kolem 39 tisíc korun.

Krádež vozidla
Na Střekově v ulici Jeseniova během noci došlo k odcizení vozidla Fiat Ducato, bílé barvy, rz: 5U1 54-89, kdy se způsobená škoda pohybuje kolem 130 tisíc korun.

vytisknout  e-mailem