Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Z parkoviště někdo ukradl kamion

UHERSKOHRADIŠŤSKO: Škoda přesahuje tři miliony korun. 

V pondělí odpoledne jsme přijali oznámení o krádeži kamionu. Oznámení učinil řidič, který tahač s návěsem v pátek odpoledne 15. listopadu zaparkoval v Kunovicích u benzinové čerpací stanice v ulici Tř. Vítězství. Po víkendu, když přišel na místo, kamion naložený použitým textilem byl pryč.

Uherskohradišťští kriminalisté po vozidle vyhlásili celostátní pátrání. Krádeží vozidla včetně nákladu vznikla škoda, která je předběžně odhadnuta na tři miliony sedmdesát tisíc korun.

Jedná se o tahač značky DAF XF 480 FT, bílé barvy s registrační značkou 4SV5564 a návěs značky NN KRONE, bílé barvy s registrační značkou 2SV4864. Dle získaných informací, měla souprava z uvedeného parkoviště odjet v sobotu večer mezi devátou až desátou hodinou.

Žádáme řidiče vozidel s palubní kamerou, kteří v uvedenou dobu úsekem projížděli, a kamion jejich kamera zachytila, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158. Uvítáme také informace od případných svědků, kteří si v blízkosti benzinky všimli podezřelých osob.  

21.listopadu 2019, por. Bc. Milena Šabatová

vytisknout  e-mailem