Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Z obchodů odcizil zboží

SOKOLOV – Za stejný čin byl již odsouzen. 

Sokolovští policisté sdělili 33 letému muži z Karlových Varů podezření ze spáchání přečinu krádeže. Té se měl dopustit dne 10. 1. 2014 ve dvou případech v obchodních domech v Sokolově.
 
V prvním případě měl z regálů odcizit různé zboží, jako například kosmetiku, několik balení kávy, ale také několik párů ponožek, které vložil do svého batohu. S tímto zbožím, aniž by zaplatil, měl projít přes pokladnu, kde byl zastaven pracovníkem ostrahy. Zboží v hodnotě necelých 1 tisíc korun bylo vráceno zpět do prodeje.
 
Ve stejný den v jiném obchodním domě, měl podezřelý odcizit drogistické zboží jako například nůžky a štípáky na nehty, pilníky na nehty a několik pinzet, které si měl uschovat do oděvu. Se zbožím v hodnotě kolem 1300 korun měl projít přes pokladny bez zaplacení, kde byl opět zadržen ostrahou, kterou bylo zboží vráceno zpět do prodeje.
 
Krádeží zboží se podezřelý 33 letý muž dopustil i přes to, že byl již rozsudkem Okresního soudu v Karlových Varech uznán vinným ze stejného činu a odsouzen k podmíněnému trestu. V případě prokázání viny mu tak hrozí až tříletý trest odnětí svobody.
 
nprap. Zuzana Týřová
prap. Kateřina Krejčí
14. 1. 2014

vytisknout  e-mailem