Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Z novostavby někdo odcizil lešení a ocelové podlahy

PRAHA VENKOV-ZÁPAD – Nevšimli jste si někoho podezřelého? 

Policisté z obvodního oddělení Libčice se zabývají případem odcizeného lešení a ocelových předmětů z pozemku novostavby v ulici Na Hrázi v Tursku, k čemuž došlo v době od sedmnácti hodin 4. září do ranní sedmé hodiny 6. září 2021.

Dosavadním šetřením policisté zjistili, že neznámý pachatel rozpletl drátěné pletivo, kterým vnikl na pozemek a z interiéru novostavby odcizil lešení, 9 kusů ocelových podlah a 2 příhradové nosníky.

Tímto jednáním vznikla poškozenému škoda ve výši téměř 25 tisíc korun.

Ve věci policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže, za což pachateli hrozí v případě dopadení a odsouzení až dvouletý pobyt za mřížemi.

Aby se podařilo zloděje vypátrat a následně zadržet, přivítali by policisté jakékoliv informace od občanů, kteří spatřili v Tursku, v ulici Na Hrázi, ve výše zmiňované době nějakou podezřelou osobu. Všechny důležité poznatky mohou občané sdělit osobně na jakémkoliv obvodní oddělení policie, nebo mohou kontaktovat policisty na telefonním čísle 974 866 400. Samozřejmě je možné využít i bezplatnou linku 158.
 


por. Bc. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Praha venkov-západ
9. září 2021

vytisknout  e-mailem