Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Z místa nehody řidič ujel

TRUTNOVSKO - Za spolupráci předem děkujeme. 

Nehoda ulicePolskáNehoda ulicePolská
Policie České republiky v Trutnově žádá touto cestou širokou veřejnost o spolupráci při šetření dopravní nehody, ke které došlo v neděli 10. 11. 2013 kolem devatenácté hodiny na přechodu pro chodce v Trutnově na Polské ulici před domem číslo popisné 189.
Dle dosud provedeného šetření trutnovských dopravních policistů došlo na uvedeném místě ke srážce právě procházejícího chodce s dosud nezjištěným osobním motorovým vozidlem, které z místa nehody ujelo. Čtyřiašedesátiletý muž, který po nárazu upadl na vozovku, byl vozidlem rychlé lékařské pomoci transportován do trutnovské nemocnice. Z výpovědi svědků vyplynulo, že by hledaným automobilem mohl být Volkswagen Golf či Škoda Felicia světlejší vínové či červené barvy, který by mohl mít poškozený pravý přední světlomet, nárazník, kapotu či čelní sklo. Navíc se policistům podařilo zjistit, že v době srážky měla na sedadle spolujezdce sedět žena s blond vlasy.
Trutnovská policie tímto žádá všechny občany, kteří by mohli k uvedené nehodě, zejména potom k dosud neznámému motorovému vozidlu a jeho řidiči uvést jakoukoli informaci, nechť prosím kontaktují Dopravní inspektorát v Trutnově nebo přímo linku 158.
por. Bc. Udo Ertner
13. 11. 2013 v 10:25

 


 

Odkazy do noveho okna

Polská1.

Polská1. 

Detailní náhled

Polská2.

Polská2. 

Detailní náhled

Polská3.

Polská3. 

Detailní náhled

Polská4.

Polská4. 

Detailní náhled

Polská5.

Polská5. 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem