Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Z místa nehody neutekl

CHOMUTOV - Do prodejny vnikl dvorem, Porušil rozhodnutí soudu... 

Z místa nehody neutekl
Útěk z místa dopravní nehody se nezdařil 30letému muži z okresního města. Při projíždění Vrchlického ulicí totiž poškodil čtyři zaparkovaná vozidla a z místa ujel. Pokračoval v jízdě až na Blatenskou ulici, kde nezvládl řízení, vjel do protisměru a tam narazil do kovového zábradlí. Po kolizi chtěl z místa utéct, ale měl bohužel smůlu, policejní hlídka jej zdržela.Provedená dechová zkouška potvrdila, co hlídka tušila. Před jízdou muž požíval alkoholické nápoje, přístroj totiž naměřil 1,99 promile alkoholu v dechu. Celková škoda se vyšplhala na sedmdesát tisíc korun, muž se bude zodpovídat z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.
 
Do prodejny vnikl dvorem
Do jedné jirkovské prodejny se zloděj dostal tím způsobem, že překonal oplocení, prošel dvorem a neuzamčenými dveřmi se dostal do obchodu. Ze zásuvku pokladny sebral hotovost a odnesl i dámskou koženou peněženku. Majitel škodu stanovil na šest tisíc korun. Po pachateli této krádeže pátrají policejní hlídky.
 
 Nerespektoval rozhodnutí soudu
Obvinění z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí čeká na 31letého Chomutováka. Před časem totiž v jednom kadaňském bytě napadl  svou družku,  z bytu byl vykázán a Okresní soud v Chomutově mu uložil, aby jí jakýmkoli způsobem kontaktoval. Zákaz porušil neboť jí opětovně napadl a tak bude nyní řešen pro uvedený trestný čin.
 
Napadení v restauraci
Návštěva chomutovské restaurace nedopadla dobře pro mladou ženu. Z dosud neznámého důvodu jí totiž  napadl 35letý známý a v důsledku toho musela vyhledat lékařské ošetření.  Kromě toho jí muž vyhrožoval napadením a  tak žena neváhala a přivolala policejní hlídku. Pachatel z místa sice utekl, ale obvinění z trestného činu ublížení na zdraví a nebezpečného vyhrožování neunikne.
 
V bytě vyráběli drogy
Dvojici mužů z Jirkova obvinil policejní komisař z trestného činu nedovolené výroby a držení omamných a psychotropních látek a jedů. Pachatelé ve věku 44 a 34 let vyráběli v místním bytě psychotropní látku metamfetamin – pervitin a to nejméně od ledna letošního roku. Drogu pak dále předávali dalším lidem. Za uvedený čin jim hrozí trest odnětí svobody v rozmezí jeden rok až pět let.
 
 
 
 

vytisknout  e-mailem