Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Z lupu se dlouho neradoval

DĚČÍNSKO - Recidivista ukradl květiny, byl rychle dopaden; Řídil opilý... 

Z lupu se dlouho neradoval

     Z přečinu krádeže se bude zodpovídat 37letý recidivista, který se v Rumburku vloupal do areálu květinářství. V minulosti třináctkrát odsouzený muž odcizil několik kusů okrasných květin, a přestože škoda byla vyčíslena jen na necelých šestnáct set korun, s ohledem na jeho pestrou trestní minulost ho může soudce poslat až na tři roky za mříže. Policistům stačil k jeho dopadení jen jeden den, muž je vyšetřován na svobodě.

Řídil opilý

     Z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky je podezřelý 32letý muž, kterého v sobotu dopoledne zastavili ve Varnsdorfu policisté z oddělení hlídkové služby. Řidič vykazoval známky požití alkoholu, což potvrdila i dechová zkouška, při které mu policisté naměřili přes 1,8 promile alkoholu v dechu. V případě odsouzení hrozí muži v krajním případě až roční vězení.

Krádež dřeva

     Dřevo za téměř třicet tisíc korun ukradl neznámý pachatel ve Varnsdorfu. Vnikl do oploceného areálu a z části sloužící k uskladnění prodejního řeziva odcizil desítky trámů a fošen. Policisté případ prověřují jako přečin krádeže a po pachateli intenzivně pátrají.

20. července 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem