Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Z kotce chtěla odcizit psa

MOSTECKO - Mostečanka měla zájem o mikinu cizího muže a také o německého vlčáka, dvakrát skončila v cele. 

Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinu krádeže ve stádiu pokusu 28letou ženu z Mostu. Ta měla v Mostě zálusk na mikinu muže, kterého vůbec neznala. O dva dny později pak hodlala odvézt z kotce cizího psa.
Obviněná žena v centru Mostu oslovila neznámého mladého muže. Dala se s ním do řeči a v chůzi se k němu přidala. Líbila se jí jeho mikina a pokoušela se ji muži sundat. Tomu se mladík bránil, a když vstoupil do herny, žena ho následovala dovnitř. Ani tam neupustila od svého úmyslu a nevadila jí ani přítomnost obsluhy. Nepřestala ani po příjezdu policistů na místo a nakonec se jí podařilo oděv získat. Policisté museli proti ženě použít donucovací prostředky, aby ji zpacifikovali. Žena skončila v policejní cele. Měla pozitivní orientační test na drogy.
Za dva dny se s ní policisté setkali opětovně. V dopolední době totiž vyjeli na základě oznámení do obce na Mostecku, kde měla údajně neznámá žena v úmyslu odcizit psa rasy německý vlčák. Na soukromém pozemku kynologického klubu byla přistižena poté, co stála v kotci a snažila se připoutat psa na vodítko. Aby nedošlo k napadení ženy psem, který ji neznal, byla vyvedena z kotce ven, i když se tomu aktivně bránila. I v tomto případě byla převezena do policejní cely a opět jí vyšel pozitivní test na návykové látky. Mostečanka je stíhána na svobodě.  

Mostečan prodával marihuanu
Za distribuci a prodej marihuany čelí obvinění z přečinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropním látkami a s jedy 21letý muž z Mostu. Ten měl nejen letos obstarávat a následně prodávat zájemcům omamnou látku marihuanu. Drogu měl podle zjištění policistů mosteckého TOXI týmu obstarat a posléze i prodat nejméně ve 216 případech a to v množství více než 130 gramů této látky. K předávání drogy docházelo většinou v místě bydliště obviněného na mosteckém sídlišti Severní. Vyšetřovatel Mostečana stíhá na svobodě.

nprap. Ludmila Světláková
Most 6. prosince 2021

vytisknout  e-mailem