Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Z garáže zmizelo nejenom auto

JIČÍNSKO – Spolu s ním i další uskladněné věci. 

Ilustrační fotoIlustrační fotoNa pondělní ráno 27. srpna nebudou jistě v dobrém vzpomínat obyvatelé jednoho z místních rodinných domů v ulici K. Havlaty v Nové Pace.

Ilustrační fotoIlustrační fotoPravděpodobně v nočních hodinách z neděle na pondělí se jim do objektu jejich garáže vloupal nevítaný návštěvník, který měl následně odcizit osobní motorové vozidlo Škoda Octavia bílé barvy včetně dokladů, servisní knížky a dálkového ovládání garážových vrat. Sebou si měl dále odvézt i výčepní zařízení, nářadí a v neposlední řadě i uskladněný alkohol. Celková škoda je předběžně stanovena na částku přesahující 280 tisíc korun.

V průběhu stejného dne přijali novopačtí policisté další dvě oznámení o pokusu krádeže osobních motorových vozidel Škoda Octavia, které majitelé zaparkovali v ulicích Achátová a U Studénky v Nové Pace. V těchto případech došlo k mechanickému poškození zámků, lišt a dveří. Celková škoda v těchto případech je předmětem dalšího šetření.

Jičínští kriminalisté tak v současné době zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže, přečinu porušování domovní svobody a přečinu krádeže ve stádiu pokusu, za což provinilci v případě dopadení a prokázání viny hrozí až pětiletý trest odnětí svobody. 

Odkaz na pátrání po vozidle - ZDE
(V případě nefunkčního odkazu, vozidlo již neprochází policejním pátráním)

nprap. Aleš Brendl
128. srpna 2018; 14:20

vytisknout  e-mailem