Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Z garáže si udělal perníkovou chaloupku

TEPLICKO - Schovával v ní pervitin za 400 tisíc korun. 

     Další úspěch na poli drogové kriminality si připsal teplický toxi tým. Na konci delší dobu rozpracovaného případu je nález 400 gramů pervitinu. Z toho by zadržený muž mohl prodat až 4000 dávek v minimální hodnotě 400 000,-Kč.
      Kriminalisté na základě získaných poznatků provedli v uplynulých dnech domovní prohlídku v bydlišti podezřelého dealera. Tam sice nic nenalezli, ale v přilehlém objektu garáže již byli úspěšní. Mezi mnoha jinými věcmi, které do garáže patří, totiž nalezli uschované igelitové sáčky s bílým práškem. Jeden byl ukrytý v pracovní rukavici, další byl důmyslně schovaný pod hromadou věcí. Následně se potvrdilo,  že se jedná o drogu pervitin, a to konkrétně 400 gramů. V garáži byly též nalezeny další věci sloužící k prodeji pervitinu, jako igelitové sáčky, nádoba sloužící k drcení léků a váha. 
     Zadržený 51letý muž z Teplic byl umístěn do policejní cely a po sdělení obvinění ze zločinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy putoval na základě rozhodnutí soudu do vazební věznice. Za mřížemi si počká na rozsudek, kdy mu hrozí trest odnětí svobody až na 10 let.  

22. září 2023
por. Bc.Ilona Gazdošová
tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem