Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Z firemního skladu v Kladrubech zmizela motorkářská výbava

BENEŠOVSKO – Po pachateli krádeže nyní pátrají vlašimští policisté.  

Do skladu soukromé firmy sídlící v obci Kladruby se neznámý pachatel vloupal ze soboty 18. na neděli 19. října loňského roku. Násilím překonal vstupní dveře, které poškodil, a odcizil z nich visací zámek. Z prostoru skladu si poté odnesl motorkářské oblečení značky J.A.G., motocyklovou helmu a osvědčení o registraci motocyklu. Majiteli tak způsobil škodu více než 15 tisíc korun. Pokud by byl dopaden, hrozí mu za trestný čin krádeže až dva roky za mřížemi.

Případ vyšetřují vlašimští policisté. K dispozici mají kamerový záznam, na kterém jsou zachyceny dvě podezřelé osoby. Jedná se o muže středního věku, z nichž jeden má vyšší, robustnější postavu, druhý je oproti němu o poznání drobnější. Přestože nejsou vidět zcela zřetelně, mohl by je na fotografiích někdo poznat.

Policisté by v této souvislosti přivítali jakékoliv informace, které by mohly vést ke ztotožnění těchto dvou podezřelých mužů. Případné poznatky přijmou kdykoliv přímo na obvodním oddělení P ČR Vlašim, tel.: 974 871 750, anebo je lze zatelefonovat na známou linku 158. Za pomoc a spolupráci děkujeme.

por. Bc. Eva Stulíková
tisková mluvčí
P ČR Benešov
6. ledna 2015
 

Odkazy do noveho okna

podezřelé osoby

podezřelé osoby 

Detailní náhled

podezřelý muž

podezřelý muž 

Detailní náhled

podezřelý muž

podezřelý muž 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem